Iyi Parti Milletvekili Kılıçdaroğlu - Malatya Editör / Malatya Haberleri

Ama türk toplumu açısından, yani sünni diyebileceğimiz daha müslüman kesim tarafından bu bir endişedir. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamaları nedeniyle tbmm parti grup disiplin kuruluna sevk edildi. O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun alevi olması nedeniyle türkiye'de seçim kazanamayacağını ifade ederek, türkiye'nin yüzde 70'i muhafazakar profil çiziyorsa, ona hitap edebilen, farklı bir isimle çıkılır. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı.

Adayın chp'li olmasını istemiyorlar.'' iddiasında bulundu. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
1 天前 · millet i̇ttifakı'nın seçimlerde çıkaracağı aday merak edilirken i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri olay. 1 天前 · chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili 'kılıçdaroğlu'nun alevi olması benim açımdan bir engel değil. Bu bir oy verilmemesi gereken bir problemdir' diyen i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın sözlerine. İyi̇ parti'den istifa ettikten sonra zafer partisi'nin kuruluş sürecinde yer alan ve genel sekreterlik görevini üstlenen koncuk, 7 nisan'da birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor diyerek istifa etmişti. O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı. Hacı yakışıklı, 'i̇yi̇ parti şu anda kemal bey'in adaylığını onaylamadı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı.

O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı.

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı konusunda tartışmalar yaşandı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. Ama türk toplumu açısından, yani sünni diyebileceğimiz daha müslüman kesim tarafından bu bir endişedir. İyi̇ parti'den istifa ettikten sonra zafer partisi'nin kuruluş sürecinde yer alan ve genel sekreterlik görevini üstlenen koncuk, 7 nisan'da birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor diyerek istifa etmişti. Hacı yakışıklı, 'i̇yi̇ parti şu anda kemal bey'in adaylığını onaylamadı. O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamaları nedeniyle tbmm parti grup disiplin kuruluna sevk edildi. Bu bir oy verilmemesi gereken bir problemdir' diyen i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın sözlerine. 1 天前 · chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili 'kılıçdaroğlu'nun alevi olması benim açımdan bir engel değil. Adayın chp'li olmasını istemiyorlar.'' iddiasında bulundu. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun alevi olması nedeniyle türkiye'de seçim kazanamayacağını ifade ederek, türkiye'nin yüzde 70'i muhafazakar profil çiziyorsa, ona hitap edebilen, farklı bir isimle çıkılır. 1 天前 · millet i̇ttifakı'nın seçimlerde çıkaracağı aday merak edilirken i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri olay. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı.

İyi̇ parti'den istifa ettikten sonra zafer partisi'nin kuruluş sürecinde yer alan ve genel sekreterlik görevini üstlenen koncuk, 7 nisan'da birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor diyerek istifa etmişti. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun alevi olması nedeniyle türkiye'de seçim kazanamayacağını ifade ederek, türkiye'nin yüzde 70'i muhafazakar profil çiziyorsa, ona hitap edebilen, farklı bir isimle çıkılır. O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı. Adayın chp'li olmasını istemiyorlar.'' iddiasında bulundu. 1 天前 · chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili 'kılıçdaroğlu'nun alevi olması benim açımdan bir engel değil.

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı konusunda tartışmalar yaşandı. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Ama türk toplumu açısından, yani sünni diyebileceğimiz daha müslüman kesim tarafından bu bir endişedir. Hacı yakışıklı, 'i̇yi̇ parti şu anda kemal bey'in adaylığını onaylamadı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı. Bu bir oy verilmemesi gereken bir problemdir' diyen i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın sözlerine. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamaları nedeniyle tbmm parti grup disiplin kuruluna sevk edildi. Adayın chp'li olmasını istemiyorlar.'' iddiasında bulundu. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun alevi olması nedeniyle türkiye'de seçim kazanamayacağını ifade ederek, türkiye'nin yüzde 70'i muhafazakar profil çiziyorsa, ona hitap edebilen, farklı bir isimle çıkılır.

Bu bir oy verilmemesi gereken bir problemdir' diyen i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın sözlerine.

Ama türk toplumu açısından, yani sünni diyebileceğimiz daha müslüman kesim tarafından bu bir endişedir. Hacı yakışıklı, 'i̇yi̇ parti şu anda kemal bey'in adaylığını onaylamadı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun alevi olması nedeniyle türkiye'de seçim kazanamayacağını ifade ederek, türkiye'nin yüzde 70'i muhafazakar profil çiziyorsa, ona hitap edebilen, farklı bir isimle çıkılır. Bu bir oy verilmemesi gereken bir problemdir' diyen i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın sözlerine. Adayın chp'li olmasını istemiyorlar.'' iddiasında bulundu. O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. 1 天前 · chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili 'kılıçdaroğlu'nun alevi olması benim açımdan bir engel değil. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamaları nedeniyle tbmm parti grup disiplin kuruluna sevk edildi. 1 天前 · millet i̇ttifakı'nın seçimlerde çıkaracağı aday merak edilirken i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri olay. 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı konusunda tartışmalar yaşandı. İyi̇ parti'den istifa ettikten sonra zafer partisi'nin kuruluş sürecinde yer alan ve genel sekreterlik görevini üstlenen koncuk, 7 nisan'da birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor diyerek istifa etmişti.

1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı. Hacı yakışıklı, 'i̇yi̇ parti şu anda kemal bey'in adaylığını onaylamadı. 1 天前 · chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili 'kılıçdaroğlu'nun alevi olması benim açımdan bir engel değil. Bu bir oy verilmemesi gereken bir problemdir' diyen i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın sözlerine.

İyi̇ parti'den istifa ettikten sonra zafer partisi'nin kuruluş sürecinde yer alan ve genel sekreterlik görevini üstlenen koncuk, 7 nisan'da birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor diyerek istifa etmişti. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
1 天前 · chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili 'kılıçdaroğlu'nun alevi olması benim açımdan bir engel değil. Hacı yakışıklı, 'i̇yi̇ parti şu anda kemal bey'in adaylığını onaylamadı. 1 天前 · millet i̇ttifakı'nın seçimlerde çıkaracağı aday merak edilirken i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri olay. Adayın chp'li olmasını istemiyorlar.'' iddiasında bulundu. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. İyi̇ parti'den istifa ettikten sonra zafer partisi'nin kuruluş sürecinde yer alan ve genel sekreterlik görevini üstlenen koncuk, 7 nisan'da birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor diyerek istifa etmişti. Ama türk toplumu açısından, yani sünni diyebileceğimiz daha müslüman kesim tarafından bu bir endişedir. O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı.

Hacı yakışıklı, 'i̇yi̇ parti şu anda kemal bey'in adaylığını onaylamadı.

O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı. 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı konusunda tartışmalar yaşandı. Hacı yakışıklı, 'i̇yi̇ parti şu anda kemal bey'in adaylığını onaylamadı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun alevi olması nedeniyle türkiye'de seçim kazanamayacağını ifade ederek, türkiye'nin yüzde 70'i muhafazakar profil çiziyorsa, ona hitap edebilen, farklı bir isimle çıkılır. İyi̇ parti'den istifa ettikten sonra zafer partisi'nin kuruluş sürecinde yer alan ve genel sekreterlik görevini üstlenen koncuk, 7 nisan'da birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor diyerek istifa etmişti. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. 1 天前 · chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili 'kılıçdaroğlu'nun alevi olması benim açımdan bir engel değil. Ama türk toplumu açısından, yani sünni diyebileceğimiz daha müslüman kesim tarafından bu bir endişedir. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamaları nedeniyle tbmm parti grup disiplin kuruluna sevk edildi. Bu bir oy verilmemesi gereken bir problemdir' diyen i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın sözlerine. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. Adayın chp'li olmasını istemiyorlar.'' iddiasında bulundu. 1 天前 · millet i̇ttifakı'nın seçimlerde çıkaracağı aday merak edilirken i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral'ın chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri olay.

Iyi Parti Milletvekili Kılıçdaroğlu - Malatya Editör / Malatya Haberleri. Adayın chp'li olmasını istemiyorlar.'' iddiasında bulundu. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, ittifak ortakları chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. O ümidi vermiyor gazeteci i̇smail saymaz, i̇yi̇ parti'den önemli bir ismin kılıçdaroğlu, 3 temmuz'da bizim ev sahipliğimizde yapılacak altılı masa toplantısında 'cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyorum' diyebilir" dediğini yazdı. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun alevi olması nedeniyle türkiye'de seçim kazanamayacağını ifade ederek, türkiye'nin yüzde 70'i muhafazakar profil çiziyorsa, ona hitap edebilen, farklı bir isimle çıkılır. 1 天前 · i̇yi̇ parti ankara milletvekili i̇brahim halil oral, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamaları nedeniyle tbmm parti grup disiplin kuruluna sevk edildi.

Post a Comment

Previous Post Next Post